Personlig utveckling

Föreläsning ”Förbättra din Hälsa”

En inspirations föreläsning!

Förbättra din hälsa genom naturlig självläkning
Tid: 30 min

Idag är en bra dag!

image001

Bok: 12 Healers tankar om Healing

Har du funderat över vad Healing är? Välkommen till att få ta del av 12 Healers intressanta berättelser och tankar om healing baserat från deras erfarenheter inom området. Här berättar de öppet om den osynliga mystiken bakom healing.

De 12 författarna är : Sanna Ridemalm, Irja Berg, Torstein Kvist, Gitte Östling Carlsson, Vailet Eldmåne, Morgan Olofsson, Johan Bang, Jim Frank, Thindra Gudrun Worén, Jenny Bang Zander, Christer Berg och Magnus Pamp.

Bok: Den Rosa Ödlan och den Gyllene Valpen.

Följ ditt hjärta. Sagan berättar om den rosa ödlan och den gyllene valpens upp och ner resa. Ditt barn kommer dels få höra om hur den gyllene valpen försökte skapa bättre relationer med sin mamma, pappa och sina tidigare tikar som han hade valpar ihop med men ej bodde med längre.
I sagan åker de till en kurs med en medicinman från Hawaii. Innan kursen var den gyllene valpen och den rosa ödlan helt säker på att de ej skulle skaffa fler barn då de blivit lite äldre och till och med hade barnbarn. På kursen träffar de på alla möjliga olika djur och magiska saker händer.

Ändrade de sig?

Kan en ödla verkligen skapa barn med en valp?

Sagan är skriven utifrån inspiration från Hawaiiansk visdom och är en sann historia från verkliga livet där djuren är riktiga människor. Författare Johan Bang.

Ett öppet hjärta finner
tid för kärlek

Jag öppnar upp mitt hjärta och skapar tid för kärleken i mitt liv.

Om ros ur växternas språk av Solöga