Personlig utveckling

Du är den viktigaste personen i ditt liv

Den ovetande järnvägaren som bytte spår
”Lär dig att läka dig själv”

Boken innehåller 21 olika kapitel som naturligt läker dig. 

Johan Bang är en #1 Amazon Bästsäljande Författare.
Han har skrivit en bok tillsammans med Marie Diamond, stjärna från The Secret och andra globala medvetna entreprenörer. Han har studerat med Dr. Eric Pearl och en kahuna från Hawaii och i Indien. Genom utbildning, olika resor runt om i världen och hundratals böcker om hälsa har han hittat sätt att bryta ned det komplicerade om hälsan till ett enklare sätt. Du får veta delar om den ovetande järnvägarens liv och hur han tog sig ur depression, sorg, astma, allergier och dödsångest samt ändrade sitt liv från att arbeta med järnväg till hälsa. Han avslöjar sin största upptäckt om hur du kan få ut mer av det du önskar i livet.

Johan har gåvan att hitta det unika du behöver för att självläka eller förbättra din hälsa. Han delar sina senaste hemligheter och guidar dig  i boken med 21 olika sätt och verktyg. Du kan helt på egen hand, oavsett din nivå av kunskap, läka dig själv oavsett nuvarande omständigheter och ålder.

–Johan gav mig tillit att låta honom hjälpa mig. Resultatet är häpnadsväckande. Ett kroniskt sjukdomstillstånd som jag har medicinerat för under 20 år är borta, och jag har slutat äta medicin.

                                                                                                                                                         // Göran Stolt.

–Ibland börjar en omvandling med kaos och smärta, men Johan gav mig byggstenar för att läka min kropp och själ, samt styrka och energi att förstå att jag kan förändra själv. Han har lärt mig leva ett nytt rikare liv. Jag förstår att älska mig själv.

                                                                                                                                                       // Marita Jansson.

–Du såg mitt behov. Du gav mig ett sätt att tänka i andra banor. Att våga leva genom mitt hjärta och inte via hjärnan.

                                                                                                                                                      // Lena Forsberg.

Det här är tre recensioner av de hundratals personer som Johan har hjälpt att bli friska naturligt och hans vision nu är att inspirera, ge råd och hjälpa andra till bättre hälsa och ett nytt bättre liv, var de än befinner sig i världen.

Bok: Den Rosa Ödlan och den Gyllene Valpen.

Följ ditt hjärta. Sagan berättar om den rosa ödlan och den gyllene valpens upp och ner resa. Ditt barn kommer dels få höra om hur den gyllene valpen försökte skapa bättre relationer med sin mamma, pappa och sina tidigare tikar som han hade valpar ihop med men ej bodde med längre.

I sagan åker de till en kurs med en medicinman från Hawaii. Innan kursen var den gyllene valpen och den rosa ödlan helt säker på att de ej skulle skaffa fler barn då de blivit lite äldre och till och med hade barnbarn. På kursen träffar de på alla möjliga olika djur och magiska saker händer.

Sagan är skriven utifrån inspiration från Hawaiiansk visdom och är en sann historia från verkliga livet där djuren är riktiga människor.

Författare är Johan Bang

Kan en ödla verkligen skapa barn med en valp?

image001

Bok: 12 Healers tankar om Healing

Välkommen till att få ta del av 12 Healers intressanta berättelser och tankar om healing baserat från deras erfarenheter inom området. Här berättar de öppet om den osynliga mystiken bakom healing.

De 12 författarna i boken är : Magnus Pamp, Irja Berg, Torstein Kvist, Johan Bang, Gitte Östling Carlsson, Vailet Eldmåne, Sanna Ridemalm, Morgan Olofsson, Jim Frank, Jenny Bang Zander, Christer Berg och Thindra Gudrun Worén.

Idégivare och Skapare av boken är Johan Bang

Har du funderat över vad Healing är?

Ducati Multistrada & Mr.Bang

Fly your Problems OFF

Har du passion för äventyr?
Boka en tur på en Ducati!

Healing för din själ, bakpå en Italiensk Ducati Multistrada V4 Sport Performance som har fyra själar, en för Touring, en för Sport, en för Enduro och en för Stad.

Du väljer om du vill ta det lugnt och uppleva motorcykellivets meditation som gör att vardagens problem flyger bort eller om du vill vill känna på friheten av nyutsläppta italienska hästar. Ducatin körs av en rutinerad förare med 30 års erfarenhet.

Vi utgår normalt ifrån Gävle.

Idag är en bra dag att leva fullt ut.

Kontakta oss om vad du önskar.

 

Ge bort ett Presentkort från 750 kr inkl. 25 % moms, för 30 minuter.