Personlig utveckling

Ducati Multistrada & Mr.Bang

Fly your Problems OFF

Har du passion för äventyr? Här kan du få unika & skräddarsydda äventyrsresor på Italienska Ducati Multistrada V4 Sport Performance!

Healing för din själ. Den här motorcykeln har fyra själar, en för Touring, en för Sport, en för Enduro och en för Stad. Ducatin körs av Johan Bang, en rutinerad förare med 30 års erfarenhet.
Din ultimata resepartner som kan ta dig dit du vill i Sverige. Du väljer om du vill känna på friheten av 170 nysläppta italienska hästar eller om du vill uppleva motorcykellivets meditation som gör att vardagens problem flyger bort.

Vill du bara prova på, resa till Höga kusten en weekend, eller kanske åka norrut för att se Midsommarsolen? Äventyrsresan skräddarsys som du önskar.

Vill du ha bättre hälsa? Du kan boka tillägg för din inre resa under din pågående yttre resa, ifall du önskar det. Ja, du läste rätt, det är komplext och vi är troligen helt unika i Världen på att kunna erbjuda det!

Vi utgår normalt ifrån Gävle men det kan samordnas från
Stockholm, Uppsala, Söderhamn, Sundsvall som exempel.
Säsong maj-sept.

OBS! Tänk på att det är begränsat med tider och presentkort.

Ge en unik Gåva i form av ett snyggt presentkort, se bild.

Skriv ett Sms eller epost om vad du önskar.
Presentkort för prova på, från 750 kr inkl. 25 % moms.

Idag är en bra dag!

FOR CHANGE , CLICK ON HEALINGPOWER.SE AND BOOK A MEETING #healingpowersweden

Är du redo för en Livs-Förändring?

Då har du kommit rätt. Vill du ha bättre hälsa och ett bättre liv och kan tänka dig att ta hjälp för att nå detta på en helt ny nivå och snabbare än du skulle kunna göra själv. Vi utgår ifrån dig så varje individuell hjälp blir unik.

Har du tänkt på att de som vågar gå utanför sin egen komfortzon ofta växer fortare i sin personliga utveckling? Här kan du få inspiration samt förändra Wealth & Health. Ett nytt DU, Ett nytt NU.
Varmt Välkommen!

Idag är en bra dag!

Överraska med ett presentkort för bättre hälsa!

Hälsokonsultation som har Nöjd Kund Garanti

Beställ antal Presentkort för 500 kr/st inkl.25 % moms
via e-post: info@healingpower.se
eller sms  +4672-74 10 333

Presentkort skickas ut till adress efter betalning
Idag är en bra dag

image001

Bok: 12 Healers tankar om Healing

Välkommen till att få ta del av 12 Healers intressanta berättelser och tankar om healing baserat från deras erfarenheter inom området. Här berättar de öppet om den osynliga mystiken bakom healing.

De 12 författarna i boken är : Magnus Pamp, Irja Berg, Torstein Kvist, Johan Bang, Gitte Östling Carlsson, Vailet Eldmåne, Sanna Ridemalm, Morgan Olofsson, Jim Frank, Jenny Bang Zander, Christer Berg och Thindra Gudrun Worén.

Idégivare och Skapare av boken är Johan Bang

Har du funderat över vad Healing är?

Bok: Den Rosa Ödlan och den Gyllene Valpen.

Följ ditt hjärta. Sagan berättar om den rosa ödlan och den gyllene valpens upp och ner resa. Ditt barn kommer dels få höra om hur den gyllene valpen försökte skapa bättre relationer med sin mamma, pappa och sina tidigare tikar som han hade valpar ihop med men ej bodde med längre.

I sagan åker de till en kurs med en medicinman från Hawaii. Innan kursen var den gyllene valpen och den rosa ödlan helt säker på att de ej skulle skaffa fler barn då de blivit lite äldre och till och med hade barnbarn. På kursen träffar de på alla möjliga olika djur och magiska saker händer.

Sagan är skriven utifrån inspiration från Hawaiiansk visdom och är en sann historia från verkliga livet där djuren är riktiga människor.

Författare är Johan Bang

Kan en ödla verkligen skapa barn med en valp?

Ett öppet hjärta finner
tid för kärlek

Jag öppnar upp mitt hjärta och skapar tid för kärleken i mitt liv.

Om ros ur växternas språk av Solöga