Personlig utveckling

FOR CHANGE , CLICK ON HEALINGPOWER.SE AND BOOK A MEETING #healingpowersweden

Är du redo för en Livs-Förändring?

Då har du kommit rätt. Vill du ha bättre hälsa och ett bättre liv och kan tänka dig att ta hjälp för att nå detta på en helt ny nivå och snabbare än du skulle kunna göra själv. Vi utgår ifrån dig så varje individuell hjälp blir unik.

Har du tänkt på att de som vågar gå utanför sin egen komfortzon ofta växer fortare i sin personliga utveckling? Här kan du få inspiration samt förändra Wealth & Health. Ett nytt DU, Ett nytt NU.
Varmt Välkommen!

Idag är en bra dag!

image001

Bok: 12 Healers tankar om Healing

Välkommen till att få ta del av 12 Healers intressanta berättelser och tankar om healing baserat från deras erfarenheter inom området. Här berättar de öppet om den osynliga mystiken bakom healing.

De 12 författarna i boken är : Magnus Pamp, Irja Berg, Torstein Kvist, Johan Bang, Gitte Östling Carlsson, Vailet Eldmåne, Sanna Ridemalm, Morgan Olofsson, Jim Frank, Jenny Bang Zander, Christer Berg och Thindra Gudrun Worén.

Idégivare och Skapare av boken är Johan Bang

Har du funderat över vad Healing är?

Bok: Den Rosa Ödlan och den Gyllene Valpen.

Följ ditt hjärta. Sagan berättar om den rosa ödlan och den gyllene valpens upp och ner resa. Ditt barn kommer dels få höra om hur den gyllene valpen försökte skapa bättre relationer med sin mamma, pappa och sina tidigare tikar som han hade valpar ihop med men ej bodde med längre.

I sagan åker de till en kurs med en medicinman från Hawaii. Innan kursen var den gyllene valpen och den rosa ödlan helt säker på att de ej skulle skaffa fler barn då de blivit lite äldre och till och med hade barnbarn. På kursen träffar de på alla möjliga olika djur och magiska saker händer.

Sagan är skriven utifrån inspiration från Hawaiiansk visdom och är en sann historia från verkliga livet där djuren är riktiga människor.

Författare är Johan Bang

Kan en ödla verkligen skapa barn med en valp?

Ett öppet hjärta finner
tid för kärlek

Jag öppnar upp mitt hjärta och skapar tid för kärleken i mitt liv.

Om ros ur växternas språk av Solöga