Personlig utveckling

Boknyhet 22 oktober 2022

Den ovetande järnvägaren som bytte spår
”Lär dig att läka dig själv”

Boken innehåller 21 olika kapitel som naturligt läker dig. 

Du får veta delar om den ovetande järnvägarens liv och hur han tog sig ur depression, sorg, astma, allergier och dödsångest samt ändrade sitt liv från att arbeta med järnväg till hälsa. Han avslöjar sin största upptäckt om hur du kan få ut mer av det du önskar i livet. 

Vetenskapliga tester är utförda på författaren och hans klienter av ett oberoende certifierat laboratorium som bevisar hälsoeffekter.

Du kan helt på egen hand, oavsett din nivå av kunskap, läka dig själv oavsett nuvarande omständigheter och ålder.

 

Bok: Den Rosa Ödlan och den Gyllene Valpen.

Följ ditt hjärta. Sagan berättar om den rosa ödlan och den gyllene valpens upp och ner resa. Ditt barn kommer dels få höra om hur den gyllene valpen försökte skapa bättre relationer med sin mamma, pappa och sina tidigare tikar som han hade valpar ihop med men ej bodde med längre.

I sagan åker de till en kurs med en medicinman från Hawaii. Innan kursen var den gyllene valpen och den rosa ödlan helt säker på att de ej skulle skaffa fler barn då de blivit lite äldre och till och med hade barnbarn. På kursen träffar de på alla möjliga olika djur och magiska saker händer.

Sagan är skriven utifrån inspiration från Hawaiiansk visdom och är en sann historia från verkliga livet där djuren är riktiga människor.

Författare är Johan Bang

Kan en ödla verkligen skapa barn med en valp?

image001

Bok: 12 Healers tankar om Healing

Välkommen till att få ta del av 12 Healers intressanta berättelser och tankar om healing baserat från deras erfarenheter inom området. Här berättar de öppet om den osynliga mystiken bakom healing.

De 12 författarna i boken är : Magnus Pamp, Irja Berg, Torstein Kvist, Johan Bang, Gitte Östling Carlsson, Vailet Eldmåne, Sanna Ridemalm, Morgan Olofsson, Jim Frank, Jenny Bang Zander, Christer Berg och Thindra Gudrun Worén.

Idégivare och Skapare av boken är Johan Bang

Har du funderat över vad Healing är?

Ducati Multistrada & Mr.Bang

Fly your Problems OFF

Har du passion för äventyr?
Boka en tur på en Ducati!

Healing för din själ, bakpå en Italiensk Ducati Multistrada V4 Sport Performance som har fyra själar, en för Touring, en för Sport, en för Enduro och en för Stad.

Du väljer om du vill ta det lugnt och uppleva motorcykellivets meditation som gör att vardagens problem flyger bort eller om du vill vill känna på friheten av nyutsläppta italienska hästar. Ducatin körs av en rutinerad förare med 30 års erfarenhet.

Vi utgår normalt ifrån Gävle.

Idag är en bra dag att leva fullt ut.

Kontakta oss om vad du önskar.

 

Ge bort ett Presentkort från 750 kr inkl. 25 % moms, för 30 minuter.