Manslyftet

Vill du ha bättre relationer? Leva mer i Glädje? Gillar du Äventyr?
Då är detta en sida för dig ifall du är man vilket är enda kravet.

Min inspiration kommer till största delen ifrån Kahuna Hāmakua. En Kahuna betyder ”sacred keeper” och Hāmakua bär på många generationers kunskaper och ”hemligheter från Hawaii som han lärt sig av de äldre kvinnorna sedan han var tre-fyra år gammal.

Jag har inspirerats att ta in mer visdom till att bli mer en man som lever i sin livsväg av kärlek. Jag har gått tre kurser med Kahuna Hāmakua och haft individuella sittningar.

Just nu läser jag böcker om att lära mig hantera möten med människor på bättre sätt för att jag tror att kvaliten på relationer är en av de avgörande faktorerna för ett glädjefyllt och rikare liv.

Alla kan naturligtvis vara intresserade av detta men varför bara till män?
Det finns en djup visdom i den frågan från Hawaii som alla som går här kommer få till sig och därför kommer bli en mer attraktiv person efteråt.

Det här kan ske via enskilda samtal och via workshops eller äventyrsresor där vi delar tillsammans för att höja varandras liv till mer glädje och kärlek.. All personlig utveckling kommer leda till att du hittar dig själv bättre och sker i en trygg miljö.

  • Vill du ha bättre relationer?
  • Leva mer i Glädje?
  • Gillar du Äventyr?

Anmäl dig till: info@manslyftet.se eller sms på telefon 0727-410 333

Idag är en bra dag!
Johan Bang