Healing Power

Här kan du få mer energi – mer vitalitet – bättre inre balans

Energi hälsovård

Vi skulle uppskatta att få möjlighet att visa dig, oavsett var du bor, på vilka sätt vi kan hjälpa dig att höja din inre styrka och nå en ännu bättre hälsa och ett bättre liv.

All förändring bygger på att vi gör något!
Gör det NU!

Vi erbjuder naturliga metoder och så naturliga produkter vi kan om det är det vi kommer fram till att du behöver. Kroppen har en fantastisk förmåga att självläka när vi ger den rätt förutsättningar.

Vi vill att alla nya ska starta med en  hälsokonsultation vilket ger en analys av ditt tillstånd. Utifrån den så får du en information om vad du kan behöva göra för förändringar för att få en bättre hälsa oavsett vilken nivå du är på.

Alla är unika och därför blir det olika hälsokonsultationer till er alla. Vi har samarbete med flera ledande internationella hälsoföretag. Om du vill kan vi ta reda  hur det ser ut inuti din kropp och vad orsaken är ifall du inte mår bra, genom olika hälsotester som bara tar några minuter att utföra.

En grund som de flesta behöver göra idag är att rena kroppen, av flera anledningar, för att sedan bygga upp den. Vi har provat att rensa kroppen på flera sätt och kan erbjuda dig färdiga reningsprogram av högsta kvalitet. OBS! Du kan bara köpa dessa naturliga produkter och reningsprogram hos utvalda och godkända terapeuter.

Tänk om vi skulle  serva våra kroppar minst så ofta och ordentligt som vi servar bilen ifall du nu äger en, då är sannolikheten hög att vi skulle dö friskare i en hög ålder, eller vad tror du?
Du är värd endast det bästa! 

Känn dig trygg med vår Nöjd Kund Garanti

Hälsokonsultationen har nöjd kund garanti vilket gör att om du anser att det inte har gett dig någonting och säger det samma dag så får du alla pengar tillbaka.

nojd-kund-garanti-img

Recensioner

Ingen är för gammal för att få hjälp av Johan Bang. Jag är en 85-årig tant, nej tjej!!!!, som har provat på healing tidigare, men reconective healing är outstanding. Jag upplevde ett stort lugn. En känsla av glädje och framtidshopp. Att få må bättre ännu en tid. En positiv inställning till livet och till allt som lever. Det känns lite spännande. Dessutom försvann värken från min polyneuropati.
Jag blir nog minst 95 år. Johan är väldigt sympatisk och inger stort förtroende och att han är skicklig råder det ingen tvekan om. Han har direktkontakt med universum. Om ni inte mår bra. Testa Johan. Mycket kan hända.

– Gun

Har träffat Johan i två omgångar när min energi har varit uttömd. Efter några tillfällen med healing så kommer energin tillbaka och jag känner mej stark igen. Var mkt skeptisk till en början men var beredd att prova för inget kunde bli sämre än det redan var. Det har jag inte ångrat.

– Eva

Jag träffade Johan Bang för första gången i Oslo i somras och fick där vara med om hans healing. En upplevelse utöver vad jag någonsin kunnat ana och något jag absolut kommer att boka in mig på igen. 🤗👍
Rekommenderas varmt!

– Peppe

Träffade Johan under juni på ett event gällande förebyggande hälsa, och när han berättade om sin healing så kände jag att detta måste jag prova, nu har jag fått 2 sessioner av Johan, och jag känner verkligen hur hela kroppen både mentalt och fysiskt arbetar för mig och inte emot mig efter att i många många år varit fast i negativa livsmönster. Kommer absolut att göra en tredje behandling för jag är värd att optimera mitt eget mående och detta ger mig själv den möjligheten.

– Birgitta

Jag är så oerhört glad och tacksam för att du har hjälpt alla medlemmar i min hundflock till bättre välmående, mer glädje och energi ❤️. Det var ju helt fantastiskt att se min Texas dagen efter behandlingen bli kvitt spänningar i ryggen och vara fylld med livslust till max 🙂 🙏. Så overkligt och samtidigt så påtagligt! 👌 Och lilla Kasi kunde inte sluta gäspa under hela behandlingen 😂 och hon tittade så förundrat men ändå tillitsfullt på dig. Det märks ju så tydligt att alla reagerar väldigt olika och jag ser fram emot nästkommande behandlingar med glädje och förväntan 🙂!

– Valeria