Healing Power

Här kan du få mer energi – mer vitalitet – bättre inre balans

Energi hälsovård

Vi skulle uppskatta att få möjlighet att visa dig, oavsett var du bor, på vilka sätt vi kan hjälpa dig att nå en ännu bättre hälsa.

VD
Johan Bang
Healing Power Sweden AB

En vardag med mer tid över i livet

Vi vill inspirera er till att ta hand om hälsan och spara tid nu när du har ont om tid. Med en frisk och pigg kropp hinner du helt enkelt med mer varje dag och det blir roligare.

Om du servar din kropp precis som vi ofta servar bilen ifall du äger en, då är sannolikheten hög att du kommer att få dö frisk i hög ålder. Det är tyvärr få förunnat i dagens Sverige.

Här kan du få både information om hur du servar din kropp så att du håller dig i balans och vi kan åtgärda det direkt ifall du önskar.

Känn dig trygg med vår Nöjd Kund Garanti

Det innebär att om du anser att hälsokonsultationen som vi rekommenderar att du börjar med inte gett dig någonting så får du tillbaka alla pengar om du meddelar oss det under samma dag.

nojd-kund-garanti-img

Recensioner

Jag minskade min stressnivå och kände mig mycket lugnare, dessutom presterade jag med topp resultat den veckan jag körde healing! Tack så mycket Johan!

– Cecilia

Har träffat Johan i två omgångar när min energi har varit uttömd. Efter några tillfällen med healing så kommer energin tillbaka och jag känner mej stark igen. Var mkt skeptisk till en början men var beredd att prova för inget kunde bli sämre än det redan var. Det har jag inte ångrat.

– Eva

Jag träffade Johan Bang för första gången i Oslo i somras och fick där vara med om hans healing. En upplevelse utöver vad jag någonsin kunnat ana och något jag absolut kommer att boka in mig på igen. 🤗👍
Rekommenderas varmt!

– Peppe

Träffade Johan under juni på ett event gällande förebyggande hälsa, och när han berättade om sin healing så kände jag att detta måste jag prova, nu har jag fått 2 sessioner av Johan, och jag känner verkligen hur hela kroppen både mentalt och fysiskt arbetar för mig och inte emot mig efter att i många många år varit fast i negativa livsmönster. Kommer absolut att göra en tredje behandling för jag är värd att optimera mitt eget mående och detta ger mig själv den möjligheten.

– Birgitta

Jag är så oerhört glad och tacksam för att du har hjälpt alla medlemmar i min hundflock till bättre välmående, mer glädje och energi ❤️. Det var ju helt fantastiskt att se min Texas dagen efter behandlingen bli kvitt spänningar i ryggen och vara fylld med livslust till max 🙂 🙏. Så overkligt och samtidigt så påtagligt! 👌 Och lilla Kasi kunde inte sluta gäspa under hela behandlingen 😂 och hon tittade så förundrat men ändå tillitsfullt på dig. Det märks ju så tydligt att alla reagerar väldigt olika och jag ser fram emot nästkommande behandlingar med glädje och förväntan 🙂!

– Valeria